Selecteer een pagina

Dataram Kachels gevestigd in Enschede heeft een showroom waar ongeveer 40 Gebruikte Gaskachels en Gevelkachels op aardgas en op propaan/butaan staan opgesteld die u ook brandend kunt bezichtigen.Alle Gebruikte Gaskachels zijn voorzien van nieuwe onderdelen en u krijgt garantie.Het aanbod  wisselt voortdurend, als u een keuze heeft gemaakt kunt u ook de kachel indien mogelijk gelijk meenemen,ook kunnen wij de kachel van uw keuze bezorgen of zelfs aansluiten.

Daarnaast staan ook nieuwe houtkachels en een aantal Bio Fires opgesteld van het merk Kratki. Deze worden na bestelling de volgende dag gratis bij u thuisbezorgd.

Dataram Kachels heeft een webshop met meer dan 100 verschillende modellen houtkachels van het merk Kratki en het merk KFD. ook zijn wij leverancier van rookkanalen van het merk Warmfire® T600. Alle bestellingen die voor 11:00 uur  geplaatst zijn worden de volgende dag geleverd.

Voor een Goede betaalbare Gebruikte Gaskachel of voor een Nieuwe Houtkachel of Bio-Ethanol Haard bent u bij Dataram Kachels aan het juiste adres!

 

 

0
Uw Winkelwagen